EU projekt

auto

Modernizacija poslovanja putem novih tehnologija u Viking projekt d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Kratki opis projekta (operacije)
Poduzeće ima ekipu sa 12 godina iskustva u projektiranju vodovoda u zgradama te stalne klijente ali tehnologije i potrebe tržišta se mijenjaju. Konkurentska prednost poduzeća je posebno, stručno znanje u projektiranju te konkurentska cijena tih usluga. Brza rast poduzeća na domaćem kako na inozemnim tržištima podrazumijeva i nove investicije.

Svrha projekta je modernizirati poslovanje poduzeća i prilagoditi se brzom razvoju i promjenama na tržištu inženjerskog projektiranja. U inženjeringu je za kvalitetan rad i pružanje usluga visoke dodane vrijednosti neophodna podrška dobrog softvera i hardvera. Osim kupnje hardvera is oftwera investicija podrazumjeva i novu modernu web stranicu, koja otvara pristup novim tržištima u zemlji i inozemstvu.

Ciljeve i očekivane rezultate projekta (operacije)
Poduzeće će krenuti na novi korak u razvoju sa projektom Modernizacija poslovanja putem novih tehnologija u Viking projekt d.o.o. Polako se želi poduzeće sa lokalnog trga više fokusirati na inozemna tržišta i radi toga je potrebna moderna tehnologija.
1. Cilj projekta je očuvanje postojećih i stvaranje novih radnih mjesta.
2. Investicija će doprijeti rastu poduzeća putem povećanja prihoda.
3. Cilj investicije je proširenje kapaciteta i stvaranje uvjeta za međunarodnu konkurentnost s investicijom u modernu tehnologiju.

Ukupnu vrijednost projekta je 121.140,01 HRK i iznos koji sufinancira EU je 101.800,00 HRK.
Razdoblje provedbe projekta je od prosinca 2017. godine do ožujka 2018. godine.

Kontakt osobe za više informacija: g. Ivan Vajdić (ivan.vajdic@viking-zg.hr)

Zajedno do fondova EU! www.strukturnifondovi.hr